Aspirin® Effect – Fájdalomcsillapítás bárhol, bármikor

Aspirin® Effect – Fájdalomcsillapítás bárhol, bármikor

A fájdalom nem válogat, bárhol bármikor elérhet minket - még útközben is. Nem számít, hogy utazunk, munkába megyünk vagy a gyermekünket visszük a játszótérre, a fejfájás ugyanolyan kellemetlen és a lehető leggyorsabban enyhíteni szeretnénk. Mit tehet ellene? Az Aspirin® Effect-et víz nélkül be lehet venni, így bárhol, bármikor enyhíti fejfájását.

Ezt tudja az Aspirin® Effect

Hogy mindig legyen kéznél segítség

A lüktető, szúró fejfájás napjaink leggyakrabban előforduló fájdalom fajtája. Aligha meglepő, hogy a zsúfolt életünk gyakran elősegíti a fájdalom megjelenését, mind a stresszes munkahelyi leterheltség, mind a család, a munka és a szabadidő közötti egyensúly megteremtése miatt. Vagyis arra vagyunk kényszerítve, hogy sok mindenre figyeljünk egyszerre. A mindezekből fakadó fejfájás korlátozhatja a mindennapi életünket.

Még a szabadidőnk is gyakran igazi kihívássá válik. Mit csinál, ha útközben fájdul meg a feje? Hatékony segítségre van szüksége, mint az Aspirin Effect . Ez a szájban oldódó, kóla narancs ízű granulátum víz nélkül is bevehető, így kényelmes megoldás bárhol, bármikor.

Aspirin effect

Mikor használja az Aspirin® Effect-et?

Az Aspirin® Effect

  • csillapítja az enyhe és középerős fejfájást
  • praktikus megoldás útközben mert víz nélkül bevehető
  • kézitáskában vagy nadrágzsebben is tárolható, mivel egyenként van csomagolva
Praktikus megoldás útközben, bárhol, bármikor

Víz nélkül bevehető

Már a szájban feloldódik

A granulátum formátum már a szájban feloldódik, így a hatóanyag is gyorsan fel tud szívódni a vérbe

Kóla-narancs ízű

Hogyan működik az Aspirin® Effect?

A fejfájásnak számos oka lehet, beleértve a stresszt, a rossz testtartást vagy az alváshiányt. Ezek egyformán korlátozhatják Önt a munkában és magánéletében. Ezen változtathat! Az Aspirin® Effect ideális választás akkor is amikor úton van. Minden tasak 500 milligramm acetilszalicilsavat (ASA) tartalmaz. Az ASA a fájdalomérző idegvégződéseket érzékenyebbé tevő prosztaglandinok termelődését akadályozza meg. Ennek az az eredménye, hogy kevésbé érzékeljük a fájdalmat. A prosztglandinok a gyulladásos folyamatokban és a láz kialakulásában is szerepet játszanak. Keletkezésük gátlása révén az Aspirin® Effect fájdalom- és lázcsillapító valamint gyulladáscsökkentő hatású gyógyszer.


Az Aspirin® Effect előnye, hogy praktikus granulátum formátumú. Ez a szájban oldódik, és víz nélkül is bevehető. A hatóanyag így gyorsan fel tud szívódni, hogy csillapítsa pl. a fejfájást - akár útközben is.

Hogyan kell az Aspirin® Effect-et használni?

Egyszerűen nyissa ki az Aspirin® Effect tasakját a bevágásnál, és víz hozzáadása nélkül öntse a granulátumot közvetlenül a nyelvére. Itt az felolvad, így könnyen le fogja tudni nyelni.

 

Pozitív élmény lehet, hogy kóla-narancs ízt fog érezni.

Az Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálódó granulátum, vény nélkül kapható gyógyszer.

Hatóanyag: acetilszalicilsav

12 éves kor alatti gyermekeknek a készítmény nem adható.

ASPIRIN EFFECT BETEGTÁJÉKOZTATÓ