Ismerje meg az Aspirin® termékeket | Aspirin®

Bemutatjuk az Aspirin
termékeket

Az aszpirin (tudományos nevén acetilszalicilsav) különböző hatáserősségekben és -kombinációkban hatékony fájdalom- és lázcsillapító illetve csökkenti a szívinfarktus és a sztrók kialakulásának kockázatát.

teaser

Aspirin® Ultra

Az Aspirin® Ultra mikroaktív technológiájának köszönhetően a leggyorsabb felszívódású Aspirin®. Hatékonyan csillapítja a fejfájást és a lázat.

complex

Aspirn Complex és Aspirin Complex Forró Ital

Komplex hatás egy tasakban: Az Aspirin® Complex termékek enyhítik a megfázás okozta fájdalmakat, csillapítják a lázat és még az orrdugulást is megszüntetik.

Aspirin® Effect

Aspirin® Effect

A fejfájás nem válogat, bárhol, bármikor megjelenhet. Készüljön fel rá az Aspirin® Effect-tel!

Aspirin® Plus C Forte

Aspirin® Plus C és Aspirin® Plus C Forte

Az Aspirin® Plus C termékek hatékonyan enyhítik a megfázáshoz kapcsolódó fájdalmakat, csillapítják a lázat és még C-vitamint is tartalmaznak.
Első jelek? Aspirin Plus C! Erősebb tünetek? Aspirin Plus C Forte - dupla hatóanyagtartalommal!!

Aspirin Protect

Aspirin® Protect

A szívinfarktus és az érelzáródásos stroke hátterében gyakran állhat érelmeszesedés.

Az Aspirin® Protect megakadályozza a vérlemezkék összetapadását, s ezáltal az ereket szűkítő vagy elzáró vérrögök képződését.

Az Aspirin® Protect az érelzáródásos stroke megelőzésére és a heveny szívinfarktus kockázatának csökkentésére alkalmazható, a szív- és érrendszeri kockázati tényezőkkel rendelkező 45–79 év közötti férfi-, és 55–79 év közötti nőbetegek esetén.