ADJON ESÉLYT MAGÁNAK

Számos kezelési módja van a megfázásnak. Az Aspirin® Plus C az egyik ezek közül.

Az aszpirin (tudományos nevén acetilszalicilsav) és a C-vitamin kombinálásával alkotott Aspirin® Plus C csökkenti a megfázás tüneteit és segíti szervezete gyors felépülését.

FELÉPÜLÉS EGY INFLUENZA(SZERŰ) BETEGSÉGBŐL

A sok pihenés és a kellő folyadékbevitel a legalapvetőbb lépések egy erősebb/súlyosabb megfázás (ami lehet akár influenza vagy influenza-szerű megbetegedés is) kezelése során. Kiegészítésképp az Aspirin® Complex 500mg /30mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz segít a tünetek megszüntetésében.

A fájdalom-és lázcsillapító hatás mellett az orrdugulást is csökkentő Aspirin® Complex 500mg /30mg granulátum belsőleges szuszpenzió segít kitörni e kellemetlen tünetek szorításából, hogy ne a betegségről szóljon a nap!

TÜNETKEZELŐ

MELYIKET VÁLASSZA?

Habár mindkét termékcsalád, az Aspirin® Plus C és az Aspirin® Complex is hatékony segítség megfázás esetén, a tünetektől függően érdemes választani. Fejfájás esetén Aspirin® Ultra és Aspirin® Effect termékeink jelenthetnek megoldást. Infarktus megelőzésében az Aspirin® Protect lesz segítségére.


Alkalmazásunk segítségével megtalálhatja, hogy melyik problémájára, melyik termékünk nyújthat segítséget. Természetesen az alkalmazás nem pótolhatja az orvosi konzultációt, pusztán iránymutatásként szolgálhat, hogy el tudjon igazodni termékeink között.

Tetejére